25
sept.
08

Kodune pitsa

Pitsat süüakse meie majas iga kell. Aga kes see raatsib raha kulutada ja selle vastu mingit kuivanud käkki saada, kui võib hoopis lihtsamalt.

0,5 kg hakkliha

1 priske paprika

1 purk konservkurki

0,5 l pakk tomatipastat

riivjuustu

1 pakk Vilma pitsapõhjapulbrit

Hakkliha läheb küüslaugu ja sibulaga pannile pruunistuma. Selle ajaga jõuab paprika ja kurgid tükeldada, siis hakkliha maitsestada, kurgi-paprikatükid ka pannile, segada. Niikaua kui segu pannil haudub, segada valmis tainas. See, et pakil on kirjas 0,25 l vett, ei oma mingit tähtsust, silma järgi tuleb panna, nii et tainas ikka vedelavõitu oleks.

Suurele äärtega ahjupannile küpsetuspaber, tainas peale kallata, laiali määrida, tomatipasta peale, siis tõsta hakkliha-kurgi-paprikasegu peale. Hautamisest tulnud vedelik on targem pannile jätta (minul rändab see koera kaussi). Kõige otsa riivjuust, ahju ja küpsema.

Kraam on nii toitev, et üks pannilabidatäis taldrikule ja juurde ei küsita – kõht saab täis.

Me oleme tuunikala ka pannud, kui on. Võib teha ka singi või kana või millega iganes.

VPWPMYWB

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s


Leheküljed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine


%d bloggers like this: