25
sept.
08

Kodune pitsa

Pitsat süüakse meie majas iga kell. Aga kes see raatsib raha kulutada ja selle vastu mingit kuivanud käkki saada, kui võib hoopis lihtsamalt.

0,5 kg hakkliha

1 priske paprika

1 purk konservkurki

0,5 l pakk tomatipastat

riivjuustu

1 pakk Vilma pitsapõhjapulbrit

Hakkliha läheb küüslaugu ja sibulaga pannile pruunistuma. Selle ajaga jõuab paprika ja kurgid tükeldada, siis hakkliha maitsestada, kurgi-paprikatükid ka pannile, segada. Niikaua kui segu pannil haudub, segada valmis tainas. See, et pakil on kirjas 0,25 l vett, ei oma mingit tähtsust, silma järgi tuleb panna, nii et tainas ikka vedelavõitu oleks.

Suurele äärtega ahjupannile küpsetuspaber, tainas peale kallata, laiali määrida, tomatipasta peale, siis tõsta hakkliha-kurgi-paprikasegu peale. Hautamisest tulnud vedelik on targem pannile jätta (minul rändab see koera kaussi). Kõige otsa riivjuust, ahju ja küpsema.

Kraam on nii toitev, et üks pannilabidatäis taldrikule ja juurde ei küsita – kõht saab täis.

Me oleme tuunikala ka pannud, kui on. Võib teha ka singi või kana või millega iganes.

VPWPMYWB

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


Lehed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine


%d bloggers like this: