31
Jan
09

Teokarbid hakklihaga

Kui viimati Kristiine keskuses käisin, jäid Prismas silma hiigla vahvad suured värvilised teokarbid. Mõte hakkas kohe liikuma, millise ilusa roa nendest saaks. Kärusse ja kohe!

Heakene küll, teokarbid saab vees ära keeta nagu muidki makaronitooteid. Aga kõrvale oleks ju ka midagi vaja?

Pannile mineku järjekorras:

3 küüslauguküünt

mõned porgandid

1 suur punane paprika

jupp porrut

450 g hakkliha

piprasegu, soola, maitseaineid

1 karp Creme Bonjour tilli-kurgi toorjuustu

Teokarbid keedetud, hakklihasegu valmis, taldrikutele ja sööma!


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


Lehed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

jaanuar 2009
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: