04
märts
09

Lintnuudlid hakklihaga

Igasugustel pastaroogadel on siin majas hea minek, just nagu elaks Itaalias kohe. Aga viimastel päevadel olid kastmed puha tomatised, tulid neelud millegi muu järele.

umbes 300 g lintnuudleid (pasta tagliatelle, pakk oli küll poolekilone, aga seda on ilmselgelt liiga palju korraga ära teha)

pool kilo hakkliha

mõned küüslauguküüned

1 punane paprika (võib muidugi muud värvi ka olla)

sidrunpipar, sool

pakk toorjuustu (Creme Bonjour, kurgi ja tilliga)

Lintnuudlipusad läksid soolasesse vette keema umbes 10-ks minutiks.

Pannile hakkisin küüslaugu, praadisin hakkliha läbi, maitsestasin, siis lisandus paprika, kui see ka läbi praetud, lisasin toorjuustu. Lasin keema ning tõstsin nuudlid kah potist pannile. Kergelt läbi segatud ja valmis oligi. Kui kuivaks kipub jääma, võib lisada nuudlite keeduvett veidike.

Advertisements

1 Response to “Lintnuudlid hakklihaga”


  1. 1 Kristel
    08/03/2009, 11:44

    Kui kuivaks kipub jääma, siis võib koorekastme teha ka sellest samast Creme Bonjour’ist ja vahukoorest. Itallased ise kasutavad selliste koorekastmega pastaroogade valmistamiseks spetsiaalset kastet “panna”, mida meil müüakse ainult Stockmannis ja ka mitte alati. Toorjuustu ja vahukoore segu on täitsa arvestatav asendusaine.


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s




Leheküljed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

märts 2009
E T K N R L P
« veebr.   apr. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Advertisements

%d bloggers like this: