04
märts
09

Lintnuudlid hakklihaga

Igasugustel pastaroogadel on siin majas hea minek, just nagu elaks Itaalias kohe. Aga viimastel päevadel olid kastmed puha tomatised, tulid neelud millegi muu järele.

umbes 300 g lintnuudleid (pasta tagliatelle, pakk oli küll poolekilone, aga seda on ilmselgelt liiga palju korraga ära teha)

pool kilo hakkliha

mõned küüslauguküüned

1 punane paprika (võib muidugi muud värvi ka olla)

sidrunpipar, sool

pakk toorjuustu (Creme Bonjour, kurgi ja tilliga)

Lintnuudlipusad läksid soolasesse vette keema umbes 10-ks minutiks.

Pannile hakkisin küüslaugu, praadisin hakkliha läbi, maitsestasin, siis lisandus paprika, kui see ka läbi praetud, lisasin toorjuustu. Lasin keema ning tõstsin nuudlid kah potist pannile. Kergelt läbi segatud ja valmis oligi. Kui kuivaks kipub jääma, võib lisada nuudlite keeduvett veidike.

Advertisements

1 Response to “Lintnuudlid hakklihaga”


  1. 1 Kristel
    08/03/2009, 11:44

    Kui kuivaks kipub jääma, siis võib koorekastme teha ka sellest samast Creme Bonjour’ist ja vahukoorest. Itallased ise kasutavad selliste koorekastmega pastaroogade valmistamiseks spetsiaalset kastet “panna”, mida meil müüakse ainult Stockmannis ja ka mitte alati. Toorjuustu ja vahukoore segu on täitsa arvestatav asendusaine.


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s




Lehed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

märts 2009
E T K N R L P
« veebr.   apr. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d bloggers like this: