11
mai
09

Apelsinikarrikana

Kartulit ei taha, tatraputru alles sõime, makarone ka ei taha… Ega peale riisi muud üle jäänudki. Aga mida kõrvale? Kana, ikka kana 😀kokandus 142

4 kanafileed

mõned porgandid

1 väiksem punane ja 1 kollane paprika

mõned küüslauguküüned

soola, sidrunpipart, cayenne pipart, kaneeli

150 ml apelsinikarrikastet

300 ml vett

Porgandid, küüslauk ja paprika hakkida, pannil läbi praadida. Siis lisada kanafileetükid, kui need küpsed, maitsestada ning kallata peale karrikaste ja vesi. Lasta keema tõusta, mõned minutid keeta ning jätta seniks hauduma, kuni lauda katad.

Kõrvale võib võtta salatit maitse järgi.

Advertisements

1 Response to “Apelsinikarrikana”


  1. 11/05/2009, 20:21

    muideks ka riis kookskanaga on väga hea: riisi keedad nagu ikka, kanafilee praed pannil valmis, vöid lisada ka sibulat vöi miskit sellist kui soovid, ja lisad siis kookospiima kogu kulatusele, lase korraks keema ja oi oi kui maitsev söök….Karuema kookoskana reptsept siis


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s


Leheküljed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

mai 2009
E T K N R L P
« apr.   juuni »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d bloggers like this: