27
May
09

Salsane lihamöks

Mis teed, kui leiad, et ahjuliha on järel nats vähevõitu, et seda niisama üles soendada ning külmkapis on raas suitsuliha, mis kuivamise märke hakkab ilmutama?

Midagi, pistad panni tulele, hakid peotäie küüslauku ja liha peale, lased küpseda. Kuna vahepeal tegeled muude asjadega, ähvardab liha kõrbema minna. Aga ainult ähvardab, klaasitäis keeva vett pannile lahendab probleemi. Lisaks hakid juurde jupi porrut, just sealt valgemast varreotsast, hautad veel veidi ning lisad paar supilusikatäit salsat. Võib rohkem ka, kui soovid. Mingeid maitseaineid pole vaja, liha on niigi enne juba maitsestatud ning salsa annab oma osa.

Samal ajal keevad ilusti parajaks kapist leitud kolmevärvilised makaronid ning jõuab hakkida valmis ka lehesalati-karulaugu segu.kokandus 159

Oijee, üle sõin 😛 Kõht on pääris täis 😀


1 Response to “Salsane lihamöks”


  1. 28/05/2009, 08:46

    😉 Parimad eined saab ikka “külmkapi põhjadest ”
    Ning iga kord erinevad , proovi sa seda korrata . Ei õnnestu . Ikka on midagi teisiti 😉


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


Lehed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

mai 2009
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d bloggers like this: