03
Jul
09

Väga kanane koorekaste

kokandus 207Värske kartuli kõrvale on kaste igati asjakohane ning koorest on seda kõige lihtsam teha. Muidugi, võibki koore läbi keeta ja ära maitsestada, aga tahaks nagu veidi rohkemat.  Kana tundus piisavalt kerge ja kiire olema.

4 kanafileed tükeldada, pannil raasu margariini ja küüslauguga läbi praadida. Siis lisada üks tükeldatud paprika, maitsestada. Mul on kasutada Maroko päritolu linnuliha maitsesegu, sisaldab muuhulgas karrit ja lambaläätse.

Peale sai valatud pakk vahukoort ning tilgake pakiloputusvett ning jätta aeglasele tulele hauduma kuni kartulid pehmeks keevad. Ongi söök valmis.


0 Responses to “Väga kanane koorekaste”



  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


Lehed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

juuli 2009
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

%d bloggers like this: