03
juuli
09

Väga kanane koorekaste

kokandus 207Värske kartuli kõrvale on kaste igati asjakohane ning koorest on seda kõige lihtsam teha. Muidugi, võibki koore läbi keeta ja ära maitsestada, aga tahaks nagu veidi rohkemat.  Kana tundus piisavalt kerge ja kiire olema.

4 kanafileed tükeldada, pannil raasu margariini ja küüslauguga läbi praadida. Siis lisada üks tükeldatud paprika, maitsestada. Mul on kasutada Maroko päritolu linnuliha maitsesegu, sisaldab muuhulgas karrit ja lambaläätse.

Peale sai valatud pakk vahukoort ning tilgake pakiloputusvett ning jätta aeglasele tulele hauduma kuni kartulid pehmeks keevad. Ongi söök valmis.

Advertisements

0 Responses to “Väga kanane koorekaste”



  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s


Leheküljed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

juuli 2009
E T K N R L P
« juuni   aug. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Advertisements

%d bloggers like this: