08
juuli
09

Magusa taaskasutus

kokandus 225Eile vaatasime turul ja poes muuhulgas, kas leiame midagi õhtuseks teekõrvaseks. Ei isutanud miski. Siis leidsin, et milles küsimus – muna, suhkrut ja jahu on kodus olemas, rabarbareid kah aias küll, teen parem ise.

Õhtupoolikul aga hakkas paduvihma sadama, ei olnud mingit soovi märgi rabarbreid torkima minna. Olgu, teeks siis tavalise keeksi? Miks ka mitte.

25 g margariini

klaas suhkrut

4 muna

klaas hapupiima

jahu – niipalju, et tainas oleks parajalt paks, kreemitaoline

noaotsatäis soodat

Kui kõik see kraam juba tainaks oli segatud, tundus, et võiks midagi veel olla. Lauale oli seisma jäänud poolik pakk tšillipähkleid ning natuke meepähkleid. Ühte kotti kokku, natuke kopsimist, et puruks läheks ning puru tainasse. Siis leidsin veel pooliku tahvli Mesikäpa šokolaadi, lõikusin selle kah tainasse.

Keeks küpses kuumas ahjus 40 minutit ning kõrvale võeti tee asemel hoopis jäätisekokteili – pool liitrit Balbiino vanilliplombiiri ja karp jääkapist leitud vaarikaid kokku mikserdatud.

Advertisements

0 Responses to “Magusa taaskasutus”



  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s


Leheküljed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

juuli 2009
E T K N R L P
« juuni   aug. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

%d bloggers like this: