08
Jul
09

Magusa taaskasutus

kokandus 225Eile vaatasime turul ja poes muuhulgas, kas leiame midagi õhtuseks teekõrvaseks. Ei isutanud miski. Siis leidsin, et milles küsimus – muna, suhkrut ja jahu on kodus olemas, rabarbareid kah aias küll, teen parem ise.

Õhtupoolikul aga hakkas paduvihma sadama, ei olnud mingit soovi märgi rabarbreid torkima minna. Olgu, teeks siis tavalise keeksi? Miks ka mitte.

25 g margariini

klaas suhkrut

4 muna

klaas hapupiima

jahu – niipalju, et tainas oleks parajalt paks, kreemitaoline

noaotsatäis soodat

Kui kõik see kraam juba tainaks oli segatud, tundus, et võiks midagi veel olla. Lauale oli seisma jäänud poolik pakk tšillipähkleid ning natuke meepähkleid. Ühte kotti kokku, natuke kopsimist, et puruks läheks ning puru tainasse. Siis leidsin veel pooliku tahvli Mesikäpa šokolaadi, lõikusin selle kah tainasse.

Keeks küpses kuumas ahjus 40 minutit ning kõrvale võeti tee asemel hoopis jäätisekokteili – pool liitrit Balbiino vanilliplombiiri ja karp jääkapist leitud vaarikaid kokku mikserdatud.


0 Responses to “Magusa taaskasutus”



  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


Lehed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

juuli 2009
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

%d bloggers like this: