05
aug.
09

Pilusilmne lõhe

kokandus 243Lõhe on üks tänuväärt kala – ei ole tal hunnikut konte sees, kerge puhastada ja valmib kiiresti. Maitse on ka väga hea, pole tarvis kuhja maitseaineid peale ajada. Kergelt saab läbi ühesõnaga.

Vaja läks 600 g lõhefileed, Läti kalamaitseainet, peotäis tilli ja paar suurt küüslauguküünt.

Kalafilee läks fooliumiga kaetud ahjupannile, peale sai raputatud maitseaine, hakitud till ja küüslauk. Soovitav on filee sellega lausa sisse hõõruda. Ahju küpsema ja veidi enne valmimist peale kallata pakk kohvikoort.

Kõrvale ka midagi vaja. Praktiliselt sobib kõik, aga seekord vaatasime veidi ida poole.

250 g pakk Tai riisinuudleid ära keeta – ettevaatust, keeta tuleb ainult 3 minutit, muidu on puder valmis!  Suurele pannile sorts õli, nuudlid potist pannile, lisada sojakastet, 3 väiksemat porgandit ribadena, 1 värske kurk,1-2 paprikat ning veidi enne valmimist peotäis värskeid herneid. Herned peavad ainult kuumenema, mitte pehmeks hauduma.

Ja oligi kogu lugu. Salatit kah ja võiski sööma asuda 🙂

Advertisements

0 Responses to “Pilusilmne lõhe”



  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s


Leheküljed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

august 2009
E T K N R L P
« juuli   sept. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Advertisements

%d bloggers like this: