05
Aug
09

Pilusilmne lõhe

kokandus 243Lõhe on üks tänuväärt kala – ei ole tal hunnikut konte sees, kerge puhastada ja valmib kiiresti. Maitse on ka väga hea, pole tarvis kuhja maitseaineid peale ajada. Kergelt saab läbi ühesõnaga.

Vaja läks 600 g lõhefileed, Läti kalamaitseainet, peotäis tilli ja paar suurt küüslauguküünt.

Kalafilee läks fooliumiga kaetud ahjupannile, peale sai raputatud maitseaine, hakitud till ja küüslauk. Soovitav on filee sellega lausa sisse hõõruda. Ahju küpsema ja veidi enne valmimist peale kallata pakk kohvikoort.

Kõrvale ka midagi vaja. Praktiliselt sobib kõik, aga seekord vaatasime veidi ida poole.

250 g pakk Tai riisinuudleid ära keeta – ettevaatust, keeta tuleb ainult 3 minutit, muidu on puder valmis!  Suurele pannile sorts õli, nuudlid potist pannile, lisada sojakastet, 3 väiksemat porgandit ribadena, 1 värske kurk,1-2 paprikat ning veidi enne valmimist peotäis värskeid herneid. Herned peavad ainult kuumenema, mitte pehmeks hauduma.

Ja oligi kogu lugu. Salatit kah ja võiski sööma asuda🙂


0 Responses to “Pilusilmne lõhe”



  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


Lehed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

august 2009
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

%d bloggers like this: