08
juuni
10

Rabarbrilainel

Möödunudaastane rabarbrite ümberistutamine näib olevat neile hästi mõjunud – palju on kohe. Seega on tavaliseks õhtuseks näksimiseks teadagi rabarbrikook.

Olen teinud viimasel ajal kolme põhivariandiga seda maiust.

Põhi on kõigil enam-vähem sama:

150 g margariini

klaas-poolteist suhkrut

4 muna

jahu niipalju, et tainas parajalt paks oleks – ta ei tohi päris voolata, peab kausi ja lusika külge kleepuma.

piima või keefiri taina vedeldamiseks ja koguse suurendamiseks

Esimesel korral panin rabarbritükid taina sisse, lisasin paarsada grammi pähkleid, peale riputasin suhkru-kaneeli segu.

Teise satsi tegin paksema tainaga, määrisin selle plaadile laiali, raputasin rabarbritükid peale, suhkrut ja kaneeli ka ning valasin peale kohupiimakatte:

600 g kohupiimapastat

klaas suhkrut

2 muna

Ning kõige lihtsam variant on muidugi see, kui rabarbritükid plaadi põhjale panna, suhkru-kaneelisegu peale ja tainas üle valada.

Igal juhul süüakse need koogid ära kiiremini kui vaadata jõuab 🙂

Ning rabarbreid on veelgi…

Advertisements

0 Responses to “Rabarbrilainel”



  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


Lehed

Blog.tr.ee "";

ajaarvamine

juuni 2010
E T K N R L P
« apr.   juuli »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

%d bloggers like this: